keskiviikko 22. elokuuta 2018

Light Contact potkunyrkkeily superviikonloppu tulossa 1.-2.9.2018


Potkunyrkkeilyn Light Contact -ottelumuoto on yksi kansainvälisen potkunyrkkeilyliitto WAKO:n suosituimmista ottelumuodoista. Tässä ottelumuodossa kaikki ottelut otellaan kevyellä kontaktilla, joten se sopii hyvin kaikille kamppailulajeista kiinnostuneille ja myös nuoremmille erinomaisesti.

Light Contact on meillä Suomessa vasta tekemässä tuloaan, vaikka muualla euroopassa laji on jo suosituimpia potkunyrkkeilyn muotoja. Suomalaista menestystäkin on jo silti ehditty maailmalla näkemään kun Espoon Taekwondon Antti Rintanen on edustanut lajissa Järvenpään Kehäkarhuja ja voittanut arvostetuissa Irlannin ja Unkarin World Cupeissa kultaa omassa sarjassaan.

Kuinka se sitten eroaa muista potkunyrkkeilyn ottelumuodoista


Light Contact ottelut otellaan aina tatamilla. Kontaktia on rajoitettu, joten lyönnit ja potkut eivät saa olla kovia. Tämän takia myös pisteytys suosiikin ennemmin näyttäviä teknisiä suorituksia kevyellä kontaktilla.
Tässä ottelumuodossa käytettävät varusteet ovat hyvin pitkälti samat kuin muissakin potkunyrkkeilyn ottelumuodoissa.

Light Contact superviikonloppu 1.-2.9.2018


Budoland Finland järjestää jo toistamiseen suositun Light Contact-leirin, tällä kertaa yhteistyössä Black Eagle Taekwondon kanssa.
Leirillä on mahdollista oppia huippuohjaajan johdolla sekä ottelemisen teknisiä, että taktisia osa-alueita.

Kouluttajana leirillä on Tomaz Barada (5xEM, 5xMM), Slovenianiasta.

Leirin yhteydessä järjestetään myös erikseen tuomarikoulutus, jonka vetää Sami Savo (WAKO Euroopan tuomarikomitean puheenjohtaja sekä kansainvälinen tuomarikouluttaja).

Lisäksi leirin lopuksi järjestetään kilpailut, joihin voi halutessaan osallistua jos lajipassi ja lisenssi maksut ovat kunnossa.

Lisätietoja leiristä saat alla olevasta kutsusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti