keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Budoland Finland -keitä me olemmeVihdoin se on tehty, meidän oma Budoland Finlandin blogi teille kaikille kamppailulajien ystäville. Blogissa tulemme kirjoittamaan juttua ajankohtaisista kamppailu-urheiluun liittyvistä asioista, vinkkejä harjoitteluun ja varusteiden valintaan sekä omasta Budoland Finland tiimistämme ja ihmisistä sen takana. Pääset myös kuulemaan kisareissuista maailmalta ja oman tiimimme huippu-urheilijoiden kuulumisia heidän itsensä kertomana.

Aloitetaan kuitenkin kertomalla vähän meistä ja ihmisistä Budoland Finlandin takana.

Keitä me olemme

Budoland Finland maahantuo laadukkaita kamppailuvarusteita niin harraste- kuin kilpailukäyttöön. Aiemmin toimimme nimellä Top Ten Finland, mutta uudistimme nimemme ja koko brändin vastaamaan paremmin useampiin lajeihin.
Maaliskuussa avautui uusi huippu hieno verkkokauppamme, josta löytyy jo eniten myydyt tuotteemme, mutta paljon on vielä lisää tulossa. Kaiken kaikkiaan meiltä löytyy yli 2000 tuotetta, joten hetki taitaa vielä mennä ennen kuin kaikki on saatu esille verkkokauppaan.

Uudessa verkkokaupassa on uskomattoman paljon hienoja ominaisuuksi joita tulemme varmasti jatkossa hyödyntämään ja kamppailuvarusteiden myyntitavat saadaan nostettua ihan uudelle tasolle, jotta kaikki olisi helppoa niin verkkokaupassa suoraan asioiville kuin myös seura yhteistyölle. Tästä lisää myöhemmin.
Edustamiimme tuotemerkkeihin kuuluvat TOPTEN, TOPTEN MMA, HAYASHI ja MANUS.
Verkkokauppamme pääset tutustumaan tästä.


Teemme myös paljon yhteistyötä eri kamppailu-urheilu seurojen kanssa ja meidät voi kutsua esittelemään ja myymään tuotteita omalle salille vaikka ennen treenejä.

Budoland Finlandin jälleenmyytävät tuotteet tulevat meille Saksan Budolandin päävarastolta, johon tullessaan ne ovat läpäisseet tiukat laatuvaatimukset. Osa tuotteista tehdään kokonaan tai osittain Saksassa sekä muualla EU:n alueella ja osa Pakistanissa ja Thaimaassa.
Ja voin vielä lisätä tähän että kyllä se on tiukka laadunvalvonta meidän varastommellakin, sillä aina kun tulee uusia tuotteita niin niitä paljon tutkiskellaan, jokainen hanska käteen testataan ja mietitään ennen kuin verkkokauppaan lisäillään, tästä voisin melkein yhden postauksen verran kertoa 😉

Budoland Finland on Budolandin virallinen maahantuoja yksinoikeudella Suomessa, joten esimerkiksi Saksasta suoraan tuotteita ei saa tilattua Suomeen.

Henkilöt toiminnan takana

Eli ketäs meitä sitten tätä hommaa pyörittää ja millä taustoilla ja historialla.


Sami Savo

"Pääjehuksi" on nimetty Sami Savo, jolla on pitkä historia erilaisissa kamppailu-urheilupiireissä niin Suomessa kuin maailmallakin.

Sami on aloittanut kamppailu-uransa 1980 -luvulla nyrkkeilyn parissa jonka jälkeen mukaan tulivat Karate ja Taekwondo. Kaikki nämä johti potkunyrkkeilyharrastukseen. Samilla on ottelukokemusta niin Karatesta kuin Potkunyrkkeilystä. Hänellä on ollut suuri vaikutus myös kädenväännön suomeen rantautumisella 1990-luvulla.


Sami Savo, 
Moskovassa ammattilais potkunyrkkeilyottelussa 2013

Tuomaritoiminnan Sami aloitti jo 90-luvun alussa ja onkin toiminut virallisena tuomarina monissa eri kamppailulajeissa,kuten kädenväännössä, lukkopainissa, vapaaottelussa, nyrkkeilyssä ja potkunyrkkeilyssä. Tuomarikouluttajana ja kansainvälisenä tuomarina hän on toiminut kaikissa muissa em. lajeissa paitsi perinteisessä nyrkkeilyssä. Sami saavutti ensimmäisenä Suomalaisena potkunyrkkeilyssä kansainvälisen "kultaisen tuomarikortin" .

Hän on toiminut kansainvälisen potkunyrkkeilyliiton WAKO:n päätuomarina vuodesta 2009. Nykyään hän toimii WAKO:n Euroopan liiton tuomarikomitean puheenjohtajana ja näin ollen on mukana kehittämässä potkunyrkkeilyn osalta sääntöjä ja varusteita. Nykypäivän potkunyrkkeilyn otteluvarusteissa näkyykin Samin "kädenjälki" monessakin paikassa.

Samin oma kamppailu-urheilu ura hyvän alun jälkeen oli rikkonainen useiden loukkaantumisien vuoksi, mutta koska rakkaus lajiin ei katoa, hän edelleenkin toimii aktiivisesti maailmalla mm. päätuomarina useissa WAKON potkunyrkkeilykisoissa sekä kiertää kouluttamassa tuomareita kaikkialla maailmassa.

Yhdessä Juha Sauraman ja Teemu Erikssonin kanssa Sami perusti vuonna 1996 Järvenpään Kehäkarhut, joka on Samille edelleen se "oma" seura, vaikka muut tiet ovatkin jo Tampereelle Samin tuoneet asumaan.Kuvassa Järvenpään Kehäkarhujen perustajat 
Teemu Eriksson, Juha Saurama ja Sami Savo.


Samin urasta ja suhteesta potkunyrkkeilyyn ja muihin lajeihin, sekä siitä mistä Budoland Finland sai alkunsa voisi kirjoittaa vaikka kirjan, joten eiköhän jätetä se myöhempiin postauksiin.


Budoland tiimi

Budoland Finlandilla on oma tiiminsä urheilijoita, jotka ovat loistavasti menestyneet omissa lajeissaan ja huippu persoonia kaikin tavoin. Esittelemme tarkemmin jokaisen heistä myöhemmissä blogikirjoituksissa ja heistä jokainen pääsee myös itse tänne jossain vaiheessa kirjoittelemaan.

Kerrottakoon kuitenkin jo keitä tiimiin oikein kuuluu;

Hanne Lauslehto (potkunyrkkeily ja nyrkkeily mm. 2xMM1, 2xEM1)

Samuli Kärkkäinen (ammanyrkkeilyilijä, record 7-0-0)

Juho Haapoja (jo ammattilaisuransa päättänyt nyrkkeilijä,  mm. ammattinyrkkeilyn Euroopan unionin mestari, record 28-8-2, 16ko)

Sanna Hyytiäinen (vapaaottelu,bjj, mm.vapaaottelu amatöörien MM2)

Lotta Loikkanen (Thai-nyrkkeily, nyrkkeily, mm. thai-nyrkkeily MM1)

Satu Lehtonen (nyrkkeily, mm.5xSM1)

Saku Ronkainen (vapaaottelu, bjj, judo, mm.vapaaottelu MM3)Kuvassa tiimiämme Nordic Fight Expo-messuilta 2017, 
vasemmalta Sanna Hyytiäinen,Samuli Kärkkäinen, Satu Lehtonen, Hanne Lauslehto ja Sami Savo.


Lisäksi tiimissä on mukana myös Jonna Räisänen, jolla ei vielä ole suuria saavutuksia potkunyrkkeilyssä näyttää, mutta hän on sitäkin enemmän intoa ja yrittämistä valloittavan naurun höystämä.

Jonna Räisänen


Karaten ja Taekwondon osilta tiimimme on vielä vajaa, jotta se olisi täydellinen, mutta eiköhän me vielä löydetä niitäkin paikkoja täyttämään yhtä huiput persoonat kuin muissakin edustamissamme lajeissa.

Susanna

Tätä blogia teille nyt kirjoittelee Susanna, Samin puoliso joka taustalla häärii ja tekee vähän kaikenlaista. Minulla ei ole mitään omaa taustaa kamppailu-urheilun puolella, mutta aika paljon tässä on väkisinkin tullut opittua vuosien varrella. Joten nykyään varusteet ja muut ovat sen verran tuttuja, että kiertelen Samin mukana niitä esittelemässä.

Toimistolla kirjoittelen laskut ja hoitelen verkkokaupan lähetyksiä. Koitan myös pitää somen aktiivisena tiimimme tuella tietysti. Liityhän sinäkin seuraajiimme facebookissa ja instagramissa niin pääset mukaan seuraamaan tiimimme urheilijoiden ja meidän menoa.

Leevi

Ja sitte nuorin, mutta varmaankin innokkain uusien ideoiden keksijä. Leevillä riittäisi markkinointi ideoita enemmän kun kukaan ehtisi toteuttaa, ja toki lapsi myös näkee asiat hieman yksinkertaisemmin. Mutta taisipa tämä blogikin syntyä tämän nuoren miehen ideasta.

Leevi toimii myös hyvänä mallina lasten varusteille :)
Millaiset lukijat sellainen blogi

Joten kertokaahan ihmeessä millaisista asioista haluaisitte lukea jatkossa. Mikä teitä erityisesti kiinnostaisi?

Ideoita tuleviin kirjoituksiin meiltä jo löytyy, mutta mieluiten tietysti kirjoitamme juuri siitä mitä haluatte lukea. Samilta voitte kysyä potkunyrkkeilystä melkeinpä mitä vain niin vastauksen saa varmasti. Tai oikeastaan kysyä voitte keltä vaan tiimistämme, niin lupaan niihin teille vastaukset saada :)

Itselleni yritys tuntuu aina helpommin lähestyttävältä ja luotettavammalta, kun tietää ketä siellä taustalla touhuaa. Toivottavasti tämä kirjoitus hieman avasi sitä myös teille meidän yrityksestämme ja saamme teistä seuraajia myös blogillemme.Mahtavaa aurinkoista loppuviikkoa!

Terkuin Susanna


Ps. allekirjoittanut kirjoittaa elämänsä ensimmäistä blogitekstiä, joten rakentavia kommentteja otan vastaan ilo mielin, mutta älkää nyt ihan maanrakoon iskekö 😉

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti