torstai 31. toukokuuta 2018

Tiimiä ympäri maailmaa..

Budoland tiimistämme on nyt reissannut niin moni  nyt maailmalla, että melkein jopa harmittaisi itseänikin olla täällä koto Suomessa, jos täällä ei sattuisi olemaan juuri nyt näin loistava sää, että töitäkin tekee mielummin ulkona läppäri sylissä auringonpaisteessa kuin villasukat jalassa varastolla.

Slovenia


Toukokuun puolessa välissä Sami Savo oli mukana Tomaz Baradan järjestemällä leirillä Sloveniassa pitämässä kansainvälistä WAKO:n tuomarileiriä. Leirille osallistui tuomareita kaikkialta Euroopasta, lähes kaikki parhaat ja kokeneimmat olivat paikalla. Moni heistä osallistui myös seuraavana viikonloppuna Unkarin Budabestissä järjestettyyn potkunyrkkeilyn World Cup turnaukseen.

Upeat maisemat Slovenian leiripaikalla


Tomaz Barada tulee puolestaan vetämään meille taas light contact-leirin uudestaan syyskuussa Tampereelle. Edellinen leiri viime syksynä sai paljon kiitosta ja innostusta, joten nyt syksyllä kaikki innokkaat mukaan taas niin saadaan tämäkin ottelumuoto mukaan suomeen. Laitamme infoa leiristä lähiaikoina.

Meksiko


Tuore tiimiläisemme thai-nyrkkeilijä Lotta Loikkanen oli tähdännyt koko kevään Meksikossa järjestettäviin Thai-nyrkkeilyn MM-kisoihin.
Suomea edustamaan lähti jotakuinkin kymmenen ottelijaa ja odotukset olivat korkealla ja hyvä fiilis.

Lotan kova urakka päättyi harmittavasti karsiutumiseen ensimmäisellä kierroksella, kun vastassa oli Singaporilainen vastustaja, joka oli tällä kertaa piirun verran parempi. Harmitus oli varmasti kova, mutta periksi ei varmasti anneta ja treenit jatkuu.

Saatiin Suomeen kuitenkin mitalleja kotiin tuomiseksi, kun Helsinki Thaiboxing Clubin Satu Mykkänen onnistui taistelemaan  -45kg sarjassa pronssia.


Lotta veti enemmän kuin hyvin matsinsa ja jälkeenpäin löysi myös kohdat joihin panostettava jatkossa. Seuraavaksi taidetaankin tähdätä EM-kisoihin Prahaan.

Italia


Satu Lehtonen puolestaan oli puolitoista viikkoa Italian Assisissa leirillä valmistautumassa EM-kisoihin. Suomalaisten lisäksi leirille osallistui Italia sekä Romania.
Satun omia sanoja lainaten "täällä mäiskitään menemään puolitoista viikkoa Maarit Teurosen valvovan silmän alla.

Thaimaa

Sanna Hyytiäinen viihtyikin Thaimaassa pidemmän aikaa, useampia kuukausia.
Thaimaasahan tunnetusti monet salit ovat muutaman ison brändin valloittamia. Tällaisella salilla Sannakin oli lisää oppeja ja kokemusta hankkimassa, mutta oli ilo nähdä, että niin ne vain silti näkyivät Top Tenin hanskat käsissä Sannalla kuvissa.
Sanna osallistui myös muutamaan otteluun Thaimaassa ja suoriutui niistä voittajana. Paljon varmasti tuli uutta opiia kotiin viemisiksi reissulta.Sanna kun juuri matkalta palasi takaisin Suomeen, niin nyt laskee Jonna Räisänen jo päiviä koska lentokone nousee ilmaan ja vie Jonnan Thaimaan lämpöön. Jonnalla on ymmärtääkseni myös tarkoitus mennä tutustumaan saleille Thaimaassa.

Unkari

Toukokuun puolen välin jälkeen Unkarissa järjestettiin potkunyrkkeilyn WAKO Hungarian World Cup. Arvokisojen jälkeen tämä on yksi tärkeimmistä potkunyrkkeily turnauksista. Suomalaisia kisoihin osallistui kiitettävä määrä useista seuroista ja myös menestystä tuli useamman mitalin kera.


Sami istuu tuttuun tapaan tuomaripöydän takana ja vastaa ja koko turnauksen tuomaritoiminnasta, sekä valvoo sitä.

Kovimman uurastuksen tässä turnauksessa teki Järvenpään Kehäkarhujen Antti Rintanen, joka otteli peräti seitsemässä eri sarjassa ja kotiin tuomisina oli kultamitali light contactin 79 kiloisten sarjassa.
Kaiken kaikkiaan mitaleja Suomeen taidettiin saada yli kymmenen.


Kuvassa Järvenpään Kehäkarhujen valmentaja Juha Saurama, ottelijat Erika Rinne, Anton Poropudas, Antti Rintanen, Akseli Saurama, sekä tuomarina Sami Savo.Seuraavaksi annan kirjoitus vuoron Lotalle niin pääsette kuulemaan kuulumisia häneltä.

Aurinkoista kesän jatkoa!

SusannaEi kommentteja:

Lähetä kommentti